Velkommen til våre nettsider, hvor du finner fullstendig og oppdatert informasjon om alt du trenger å vite før du blir mor – spesielt når det gjelder barnevogner, barnesenger, og barneseter i bil. Den nyfødte er det mest dyrebare vi har i våre liv, og betydningen av å gi babyen sikkerhet, komfort, og trygghet fra første stund kan ikke overdrives. Ta en titt på våre sider for å få et inntrykk av hvordan du kan sikre barnet en trygg tidlig oppvekst.

Selv tilbringer du nok mange av døgnets timer på jobben, i senga, i godstolen, og i bilen, mange av dem forhåpentligvis i situasjoner der du føler deg komfortabel og tilfreds fordi du har kunnet gjort de riktige valgene for å optimere opplevelsen i disse rommene. Tenk så på babyen som ikke har muligheten til å ta slike valg, men likevel er helt avhengig av å ha det bra i de omgivelsene som han eller hun som oftest befinner seg i: som for eksempel nettopp barnevognen, sengen, og bilsetet. På denne siden søker vi derfor å bevisstgjøre vordende foreldre så de tenker over hvor viktige disse valgene er for barnets tidlige liv og fremtidige utvikling.

En rød tråd gjennom disse nettsidene er kanskje at vi anbefaler de beste, heller enn de billigste, løsningene. Det er fordi vi ønsker at alle barn skal ha det best mulig, uansett familiens økonomi. Selvfølgelig er det dumt å bruke unødvendige kroner på fancy og trendy produkter, men tenk på kvalitet og sikkerhet og at barns sikkerhet ikke kan være en salderingspost på budsjettet.